Meer resultaten voor rolex dames uurwerken

rolex dames uurwerken
 
Unieke Rolex dameshorloges Chrono24. Chrono24.
Chrono24 gebruikt cookies en pixeltags om het gebruik en de functionaliteit van de website te waarborgen, om statistische evaluaties uit te voeren ter optimalisatie van de inhoud van de site en om voor u passende reclame te tonen, bijvoorbeeld op social media. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie in het bijzonder over hoe u in de toekomst het plaatsen van cookies en tracking door middel van pixeltags op uw eindapparaat kunt voorkomen. Inloggen of registreren. Alle merken weergeven. Herenhorloges / Dameshorloges. Nieuwe horloges / Gedragen horloges. Mechanische horloges / Automatische horloges. Horlogebanden / Onderdelen en toebehoren. Alle categorieën weergeven. Koop direct bij de fabrikant. Hoe wilt u uw horloge verkopen? Meer dan 1.500 succesvolle particuliere verkopers per maand. Gratis advertentie opstellen. Verwelkom dagelijks 220.000 horlogeliefhebbers in uw winkel. Wat is uw horloge waard? Home Rolex horloges.
Beste Rolex horloges voor dames Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards. Close.
Ben je een sportvrouw of een liefhebber van autos, dan zul je zeker genieten van de technische uurwerken in Rolex-horloges zoals de Submariner of de GMT. Of misschien houd je van vintage: een Art Deco horloge uit de jaren 20 zoals deze die in 2017 op Catawiki werd verkocht, is een handig accessoire of collector's' item! Vintage Dames Rolex Art Deco horloge.
Guess Collection dames Horloges.
Rolex Lady-Datejust Het klassieke dameshorloge.
Vrouwen hadden nu horloges met gecertificeerde nauwkeurigheid. 1927 Het ontstaan van het getuigenisconcept. Een artikel over het succes van de Oyster gepubliceerd in de Daily Mail. Rolex combineert glamour met precisie. De eerste Lady-Datejust. De jaren 70 Dame Kiri Te Kanawa. De eerste Rolex Testimonee in de podiumkunsten fascineert het publiek wereldwijd. De jaren 90 Diepzeeonderzoekster Sylvia Earle. Een grensverleggende oceanograaf en Rolex Testimonee. 1997 Sylvie Guillem, ballerina. Een van de meest gerenommeerde danseressen van haar generatie. vertelt een verhaal. Oyster, 28 mm, Oystersteel-staal en geelgoud. Oyster, 28 mm, Oystersteel-staal. Oyster, 28 mm, Oystersteel-staal, Everose-goud en diamanten. Oyster, 28 mm, platina en diamanten. Oyster, 28 mm, geelgoud. Bekijk alle Datejust modellen. in de winkel. Niets gaat boven het ontdekken van de minutieuze afwerking, het perfect uitgebalanceerde gewicht, het comfort of eenvoudigweg het gevoel van een Rolex-horloge. Zoek mijn locatie. Bekijk alle retailers. Dit interesseert u misschien ook. Datejust Het archetype van het klassieke horloge.
Een lijstje van de 10 duurste Rolex horloges op dit moment Pure Luxe.
Waarschijnlijk is dit horloge daarom ook niet erg hoog gerangschikt in deze top 10. Al is een kleine drie ton nog steeds ongelooflijk veel geld natuurlijk. 1972 James Bond Rolex Submariner 365.000. De Rolex Submariner is een van de meest iconische modellen ooit gemaakt in de wereld van horloges. Het is niet voor niets zo dat praktisch ieder ander merk zn duikers inspireert op deze diver van Rolex. De bezel, de indexen en crown-guards werkelijk ieder aspect is iconisch. Het wordt de James Bond Sub genoemd vanwege het feit dat deze no-date Sub in de film Live and let die werd geïntroduceerd. Aan de pols van s werelds bekendste superspion werd het horloge al snel een legendarische status toebedeeld. Deze specifieke Rolex werd verkocht voor 365.000 wat m meteen in een zeer select gezelschap plaatst. Gouden Rolex Oyster Perpetual 444.000.
Echt of nep? 6 dingen waar je een Rolex aan kunt herkennen. Echt of nep? 6 dingen waar je een Rolex aan kunt herkennen.
De Rolex Submariner is het enige horloge dat echt is gemaakt voor diepzeeduiken, maar alle modellen zijn waterdicht en perfect afgesloten, zegt de juwelier. Alles op een Rolex is perfect. Als je een vergrootglas neemt en oneffenheden ziet bij letters op de wijzerplaat, dan gaat het volgens William May om een vervalsing.
Stalen horloges Vind uw Rolex-horloge.
De automatische mechanische uurwerken zijn allemaal grondig getest en hebben een chronometer-certificaat van het officiële Zwitserse testinstituut voor chronometers COSC. Het ontwerp en de productie van de uurwerken op basis van gemeenschappelijke kenmerken zijn volledig door Rolex uitgevoerd. Ze bezitten de kenmerken die hoge prestaties garanderen en zorgen voor compromisloze eisen op het gebied van precisie, betrouwbaarheid, schokbestendigheid, efficiënte automatische opwinding en onderhoudsvriendelijkheid.
Rolex Datejust 26 69138 Tweedehands geelgoud 18k dames horloge.
Deze Rolex Datejust 26 horloge met de referentie 69238 is een dames automatisch gouden Rolex horloge en momenteel tweedehands te koop in onze zaak. Het horloge is vervaardigd in geelgoud 18 karaat. De glasrand is gezet met diamanten, alsook de indexen van de goudkleurige wijzerplaat. Het horloge is aanwezig in onze zaak. U kan het vrijblijvend een bezoek brengen. De vraagprijs 11 950 is de netto prijs voor dit horloge. Alle documenten en de Rolex box zijn aanwezig. Het horloge beschikt over een mooie conditie. TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is. Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Onze referentie: 8661/115. Meer over Rolex. Na een economische opleiding verlaat de in Kulmbach geboren Hans Wilsdorf in 1900 Duitsland om in het Zwitserse La Chaux-de-Fonds te gaan werken bij een import en exportbedrijf. Drie jaar later vertrekt hij naar Londen en richt daar met de horlogekastenmaker Davis de horlogegroothandel Wilsdorf Davis op. Davis richt zich op de vervaardiging van horlogekasten en Wilsdorf op de inkoop van hoogwaardige uurwerken.
Rolex is het meest iconische horlogemerk, maar waarom?
Ook de prijs past bij een nog nét bereikbare jongensdroom en geeft het merk een soort aspiratie-status, die zegt: Ik heb het gemaakt. Dat is een boodschap die mannen aanspreekt, maar aangezien je je Porsche niet mee de kroeg in kunt nemen, moet dat statement ook aan de pols gedragen kunnen worden. Wat 911 voor Porsche is, is Oyster voor Rolex: een vorm die het merk máákt. Omdat het bedrijf zich vanaf het begin gericht heeft op de precisie van zijn uurwerken, bouwde Rolex zijn reputatie aanvankelijk op technologische innovaties. Zo was Rolex het merk dat in 1910 als eerste een Zwitsers Chronometer-certificaat kreeg voor een polshorloge. Deze COSC-erkenning dat vandaag de dag slechts drie procent van alle Zwitserse horloges heeft is nog steeds van groot belang voor het merk: letterlijk alle nieuwe Rolexen voldoen eraan al zijn hun eigen standaarden nog veel scherper dan dat van het COSC. De eerste Rolex Oyster uit 1926. Dat certificaat was de eerste erkenning voor het merk, maar zeker niet de laatste. De eerstvolgende stap was het waterdichte horloge, dat in 1926 zijn intrede deed.
Rolex Wikipedia.
Het horloge krijgt de laatste jaren veel last van namaakexemplaren die illegaal in Azië gemaakt worden. Hoewel deze imitaties minder goed en duurzaam zijn, maakt de prijs van rond de 30 tot 70 euro en uiterlijke gelijkheid ze populair onder toeristen en handelaars. Bezit is gedoogd. Verkoop is verboden, echter handhaving is nihil. Een aantal van de bekendste Rolexmodellen bewerken brontekst bewerken. Rolex Cellini: Een klein plat horloge met een leren band. Het horloge heeft optioneel een Maanfase en heeft een klassieke, chique uitstraling. Rolex Oyster Perpetual: Stalen horloge zonder speciale opties, oftewel time-only. Tevens het goedkoopste model. Rolex Princess: Dameshorloge met een vierkante kast. Rolex Prince: Gouden, rechthoekig herenhorloge met mechanisch uurwerk dat met de hand opgewonden moet worden. Rolex Airking: Stalen model zonder opties. In enkele landen verkrijgbaar met datumweergave. Rolex Explorer: Stalen horloge zonder speciale opties, oftewel time-only.

Contacteer ons