Meer resultaten voor rolex dames uurwerken

rolex dames uurwerken
 
Beste Rolex horloges voor dames Catawiki. Close.
Lees verder om te ontdekken wat de beste Rolex horloges voor dames zijn en kies jouw favoriet! Oyster Perpetual Datejust. De Rolex Datejust is één van de meest herkenbare horloges, dankzij het wijzerplaatvenster dat de datum aangeeft. Het was het eerste polshorloge dat zichzelf opwond toen het in 1945 werd geïntroduceerd. Als onderdeel van de Oyster Perpetual familie heeft de Datejust ook een schroefkroon die voorkomt dat er water bij het mechanisme van het horloge kan komen. De Datejust is een zeer klassiek en functioneel horloge met een ontwerp dat nooit uit de tijd zal raken! Voor de ultieme Rolex-ervaring wil je wellicht de tweekleurige versie dragen: een combinatie van goud en staal die Rolex al sinds 1933 kenmerkt. Maar er zijn ook vrouwelijker modellen, zoals de Lady Datejust, die wat kleiner is, of dit prachtige exemplaar met een diamanten ring! 18 karaat gouden en roestvrijstalen Rolex Datejust automatic dameshorloge met diamanten ring.
Rolex horloges: Prijzen info Erkend verkoper Slaets.
Onze know-how, specifieke vaardigheden en opgeleid personeel zorgen voor een officiële erkenning om Rolex-horloges te verkopen en te onderhouden. Wij staan garant voor de authenticiteit van uw nieuwe Rolex en voor de vijfjarige internationale garantie. Maak vrijblijvend een afspraak met onze Rolex specialisten en kies hierboven alvast een horloge dat uw hele leven meegaat.
Rolex Lady-Datejust Het klassieke dameshorloge.
In de jaren 30 werd de Oyster een heel populair model, zowel bij mannen als vrouwen. In eerdere advertenties werd het horloge getoond samen met een brede selectie uurwerken, van polshorloges voor dagelijks gebruik tot met edelstenen bezette modellen. De eerste Lady-Datejust. Het leven veranderde snel in de volgende decennia en mannen en vrouwen kregen een steeds actievere levensstijl. In de jaren 50 onthulde Rolex een speciaal voor dames ontwikkelde chronometer een horloge met gecertificeerde nauwkeurigheid.
Rolex horloges Alle prijzen voor Rolex horloges op Chrono24. Chrono24.
In 2012 herhaalde Rolex deze ongelooflijke prestatie. Aan de grijparm van de duikboot Deepsea Challenger ging het experimentele duikhorloge Deepsea Challenge tot een diepte van 10 908 meter. Dit horloge is tot 12 000 m waterdicht en bestand tegen een immense druk van 1500 bar. Rolex Submariner pionier onder de duikhorloges. Al in 1953 brachten de constructeurs van het horlogemerk hun passie voor het maritieme tot uitdrukking. De manufactuur presenteerde een van de eerste duikhorloges te wereld, de nog steeds populaire Submariner. Het polshorloge alias the diver's' friend was dankzij een dubbel geschroefde kroon tot 100 m waterdicht, had een matzwarte wijzerplaat en een tweezijdig draaibare lunette. Deze draairing maakte het mogelijk de duiktijd tot op de minuut af te lezen.
Rolex Horloges kopen: Alle Prijzen en Modellen Watchmaster.
Maar waarom wachten tot volgende week? Start nu met het bekijken van onze collectie van verfijnde uurwerken! Authenticiteit en Herkomst. Verkoop uw horloge. Verwijs een Vriend. 49 030 3080 6565. 43 01 2535 857. 33 01 8488 6266. 44 020 35100 477. 31 020 8080 715. 39 02 12412 1125. 34 091 1235 978. Telefonisch beschikbaar: ma-vrij 900-2000.: Authenticiteit en Herkomst. Verkoop uw horloge. Verwijs een Vriend. 49 030 3080 6565. 43 01 2535 857. 33 01 8488 6266. 44 020 35100 477. 31 020 8080 715. 39 02 12412 1125. 34 091 1235 978. Telefonisch beschikbaar: ma-vrij 900-2000.: Cartier Tank Francaise. Breitling Chronomat 44. Breitling Chronomat Evolution. Breitling Colt Quartz. Omega Seamaster 300M. Omega Seamaster Planet Ocean 600M. Omega Speedmaster Moonwatch Chronograph. Rolex Explorer II. Rolex GMT Master II. Rolex Lady Datejust. TAG Heuer Aquaracer. TAG Heuer Carrera. TAG Heuer Monaco. Terms and conditions apply Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Guess Collection dames Horloges, Sieraden.
Stalen horloges Vind uw Rolex-horloge.
Onderhoud en service. Horloges De wereld van Rolex Winkelzoeker. Vind uw Rolex. Ontdek de collectie stalen horloges van Rolex en vind het horloge dat speciaal voor u is gemaakt door zelf het model, de bezel, de wijzerplaat of de armband te kiezen.
Een lijstje van de 10 duurste Rolex horloges op dit moment Pure Luxe.
Deze gouden Rolex Oyster Perpetual werd ooit gedragen door de eerste president van India Rajendra Prassad. Het horloge is gemaakt van 18Kt rosé-goud ja, dat is echt zo, heeft het continent India in de wijzerplaat gegraveerd en de datum 26 januari 1950 first Republic of India. Het is dus echt een one-of-a-kind Rolex. Rolex GMT Master II Ice 485.350. Over smaak valt niet te twisten, maar deze GMT Master II is alles behalve stijlvol wat ons betreft. Het lijkt erop dat de bedenker van deze combinatie of graag van de daken schreeuwt dat hij een Rolex draagt, of liever door het leven gaat als wandelende disco-bol. Hoe dan ook, deze GMT moet bijna een half miljoen kosten, iets wat wij er niet aan uit zouden geven. Rolex Daytona Eric Clapton 1.400.000. Naast zn fameuze Albino had Eric Clapton ook deze Daytona geregeld om zn pols. De prijs van anderhalf miljoen staat natuurlijk niet in verhouding met de waarde van het horloge.
Echt of nep? 6 dingen waar je een Rolex aan kunt herkennen. Echt of nep? 6 dingen waar je een Rolex aan kunt herkennen.
De Rolex Submariner is het enige horloge dat echt is gemaakt voor diepzeeduiken, maar alle modellen zijn waterdicht en perfect afgesloten, zegt de juwelier. Alles op een Rolex is perfect. Als je een vergrootglas neemt en oneffenheden ziet bij letters op de wijzerplaat, dan gaat het volgens William May om een vervalsing.
Rolex Koop horloges: Rolex Prijzen horloges: en Prijzen Modellen en MONTREDO. Modellen MONTREDO.
Rolex onderscheidt zichzelf gewoon en windt daar ook geen doekjes om. Uiteraard heeft het merk diverse mijlpalen meegemaakt, zoals de ontwikkeling van het eerste mechanisme dat 360 gedraaid kon worden waarmee het horloge altijd zou tikken Perpetual en een kast die bescherming kon bieden zoals alleen een oester zou kunnen Oyster. Beide eigenschappen zijn terug te vinden in de namen van de horloges en deze zorgen voor een groot deel van de merkidentiteit. Wanneer je de Daytona, Submariner, Explorer, GMT-Master en Datejust iets beter bekijkt, kun je het recept voor succes van Rolex zien. Er wordt altijd grondig onderzoek gedaan voordat er begonnen wordt met het ontwikkelen van nieuwe modellen. Rolex volgt niet blind de bewegingen van de markt, maar gaat eerst methodisch op zoek naar de mogelijkheden en de vraag. Continuïteit en betrouwbaarheid zijn de meest belangrijke beloftes die je bij dit vakmanschap krijgt. Wat Rolex een halve eeuw geleden was, zal Rolex over een aantal generaties ook nog zijn. Dat is een product waar moeilijk een prijs aan vastgemaakt kan worden.

Contacteer ons